Beşiktaş kenetlendi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, zorlu bir sürece giren Beşiktaş'ın kenetlenmesi adına eski ve yeni yöneticileri bir araya getirdi.

Ajans Beşiktaş ÖZEL - Vodafone Arena'da yeni açılan White Pepper restoranda düzenlenen yemeğe yaklaşık 200 kişi katıldı.

Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri yemekte tam kadro bulunurken, eski başkanlardan Serdar Bilgili ve Fikret Orman'la başkanlık için yarışan Serdal Adalı da yemeğe katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Orman, futbol takımının zor bir sürece girdiğini belirtti ve bu zor süreci birlik beraberlikle aşacaklarını belirtti. Eski yöneticiler ise hiçbir zaman görevden kaçmadıklarını ve Beşiktaş'ın başarısı için ne görev olursa olsun yapacaklarını ifade ettiler.

Diğer Haberler Haberleri

Beşiktaş ve Galatasaray’dan TFF ve MHK’ye karşı ortak tavır
Beşiktaş’tan VIP tribün kombine sahiplerine yer değişikliği ve devir duyurusu
Aykut Torunoğulları gelişmesi için Hollanda'dan açıklama
Serdal Adalı’dan derbi galibiyeti için prim!
Beşiktaş'ta sermaye artırımının sonuçları nasıl oldu?