Beşiktaş koronavirüsten en fazla etkilenen takım oldu

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisinden en çok etkilenen takım Beşiktaş oldu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, koronavirüsten en fazla etkilenen takım… Şimdiye kadar Başkan Ahmet Nur Çebi ve teknik direktör Sergen Yalçın’ın dışında; Vida, Wellington, N’Sakala, Rosier, Necip, Oğuzhan, Ljajic, Mensah, Lens ve Hasic’in COVID-19 testleri pozitif çıktı. Maç kadrosuna giren 21 futbolcudan 10’u hastalığı atlattı. İki oyuncu daha koronavirüsü atlatırsa Beşiktaş neredeyse “sürü bağışıklığı”na kavuşacak. İngiltere ve İsveç toplumun yüzde 60’ının virüsü kapmasıyla “sürü bağışıklığı” oluşturmak istedi. Onbinlerce insanı öldürdü. Koronavirüsle mücadelede ne yapılmaması gerektiğini dünyaya gösterdi. 

Derbiye kadar karantinada oyuncu kalmayacak

Fenerbahçe derbisine kadar Beşiktaş’ta karantina süreci bitmemiş oyuncu kalmayacak… Daha önce karantina süreci tamamlanan Necip, Başakşehir maçında sahada yer almıştı. Süreci tamamlanan Oğuzhan, Rosier ise idmanlara başladı. Milli takımda testleri pozitif çıkan Vida ve N’Sakala’nın karantina süreçleri bugün tamamlanacak. Geriye bir tek Welinton kalıyor. Welinton, Sergen Yalçın için defansın vazgeçilmez ismi. Acilen dönüşünü bekliyor. 

Beşiktaş'ta esktra koronavirüs yasakları geldi

Beşiktaş’ta gündem “yasaklar”… Hükümetin getirdiği yasaklara ek olarak Sergen Yalçın yeni yasaklar getirdi. Buna göre hava karardıktan sonra takımla ilişiği olan hiç kimse dışarıda olmayacak. Tesislere toplu taşıma araçlarıyla değil, ayarlanan servislerle gelinecek. Futbolcular personeli araçlarına almayacak. Futbolularla temas en az seviyeye inecek. Tesislere kesinlikle dışardan misafir kabul edilmeyecek. (Fotospor)

Futbol Haberleri

Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor
Beşiktaş, Lascelles'i transfer etmek için uğraşıyor
Beşiktaş, Matic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor
İDDİA | İspanyol kupa canavarı Kartal oluyor...