Beşiktaş kulübünden açıklama

Beşiktaş kulübü bugün bazı internet sitelerinde yayınlanan haberler için açıklamada bulundu.

Açıklama şu şekilde:

Bir internet sitesinde yer alan, Vodafone Arena Kartal Yuvası mağazamızda 350 bin TL'lik yolsuzluk yapıldığı iddiaları gerçekleri yansıtmamaktadır.

Mağazamızda yapılan aylık olağan sayımda, mağaza müdürünün kasadan 9.050 TL tutarı tutanak ile aldığı, ancak bu konuda üstlerine bilgi vermediği görülmüştür.

İlgili müdür ile yapılan görüşmede söz konusu tutarın alındığı kabul edildiği için, "emniyeti suistimal" gerekçesiyle işine son verilmiştir.

Abartılı rakamlarla Kartal Yuvaları'na yönelik güveni sarsacak bu tür haberlere taraftarlarımızın itibar etmemesini, Kartal Yuvası yönetiminin sorumluluk, fikri takip ve aidiyet duygusu ile Beşiktaş'ın menfaatlerini koruma konusunda kararlılığını bir kez daha kamuoyuna duyururuz.
 

Diğer Haberler Haberleri

Beşiktaş ve Galatasaray’dan TFF ve MHK’ye karşı ortak tavır
Beşiktaş’tan VIP tribün kombine sahiplerine yer değişikliği ve devir duyurusu
Aykut Torunoğulları gelişmesi için Hollanda'dan açıklama
Serdal Adalı’dan derbi galibiyeti için prim!
Beşiktaş'ta sermaye artırımının sonuçları nasıl oldu?