Beşiktaş savunmasına güveniyor! Şut attırmıyorlar...

Beşiktaş, Süper Lig'de 2018-2019 sezonunda savunmasına güveniyor. Kartal geride kalan 6 haftada savunma istatistikleriyle öne çıktı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig'de 2018-2019 sezonu ilk 6 haftasında 11 puan topladı ve 4. sırada kaldı ancak bir çok istatistikte ise zirvede yer alıyor.

Rakip ceza alanına en çok top gönderen, en şut atan ve en çok isabetli şut çeken takım olan Beşiktaş, hücumdaki istatistiklerini savunmaya da yansıtmış durumda. Beşiktaş Whoscored verilerine göre, maç başına 9.5 şut ile kalesine en az şut çektiren takım oldu. Beşiktaş'ı bu istatistikte 9.7 ile Göztepe ve 9.8 ile de Galatasaray takip etti.

PEPE HAVADAN GEÇİT VERMİYOR

Öte yandan Süper Lig'de geride kalan 6 haftada en çok hava topu kazanan futbolcu da Pepe oldu. Pepe girdiği 53 hava topu mücadelesinin 37'sini kazanarak bu alanda lider oldu. Pepe'yi Yatabare ve Mustafa Yumlu ikilisi takip ediyor. (Futbol Arena)

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı