Beşiktaş Sompo Japan: 91 İBB: 73

Beşiktaş Sompo Japan Takımı, hazırlık maçında karşılaştığı İBB'yi 91-73 mağlup etti.

BJK Akatlar Arena'da oynanan karşılaşmaya Beşiktaş; Muratcan Güler, Michael Thompson, Earl Clark, Sertaç Şanlı ve Michael Roll beşiyle başladı.

Siyah-beyazlılar, mücadeledeki ilk sayılarını Thompson'un kısa mesafeden bulduğu basketten kazandı. Thompson'un basketleriyle skor üstünlüğünü eline alan siyah-beyazlı ekip, Erkan ve Earl Clark'ın da skora katkı yapmasıyla ilk çeyreği 24-19 önde tamamladı.

İkinci çeyreğe Erkan Veyseloğlu'nun bulduğu basketle başlayan siyah-beyazlılar, ilk dakikalarda rakibinin hızlı hücumlardan bulduğu basketlere engel olamadı. İlerleyen dakikalarda savunma güvenliğini eline alan ve hücumda daha üretken olmaya başlayan Ufuk Sarıca'nın öğrencileri, farkı açtı ve soyunma odasına 48-36 önde girdi.

Earl Clark ve DJ Strawberry ile arka arkaya sayılar üreten siyah-beyazlılar, çeyrekte iki dakika geride kalırken skoru 55-38'e getirdi. Karşılıklı basketlerle devam eden çeyreği Beşiktaş, 71-58 önde tamamladı.

Son bölüme Vladimir Stimac'ın pota altı basketiyle başlayan Beşiktaş Sompo Japan, ilk 2 dakikayı 79-61 önde geçti. Maçın kontrolünü elinde tutan ve rakibinin farkı eritmesine izin vermeyen Beşiktaş Sompo Japan karşılaşmadan 91-73 galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmada en skorer olan oyuncular 17'şer sayıyla oynayan Earl Clark ve Michael Thompson olurken onları; 13 sayıyla DJ Strawberry ve 10'ar sayıyla da Erkan Veyseloğlu, Vladimir Stimac ve Kyle Weems takip etti.

Basketbol Haberleri

Beşiktaş'ta Umut Tahir Güneş sürprizi!
Beşiktaş efsanesi Hüdai Budanur vefat etti
Union Saint-Gilloise - Royal Antwerp maçı CANLI İZLE (03.05.2023) Canlı Yayın
Beşiktaş'ın basketbol kombineleri satışa çıktı! İşte fiyatlar
U20 Erkek Milliler son nefeste kazandı