Beşiktaş, son hazırlık maçını kazandı

Beşiktaş Sompo Japan, Sırbistan'daki son hazırlık maçında Mega Bemax'ı 80-78 mağlup etti.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlılar karşılaşmaya; Ryan Boatright, Can Maxim Mutaf, DJ Stawberry, Earl Clark ve Augusto Lima beşiyle başladı.

Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmada ilk moladan sonra kontrolü eline alan Beşiktaş, ilk çeyreği 21-14 önde tamamladı.

İkinci çeyreğe daha etkili başlayan siyah-beyazlılar, dış atışlardaki isabetli yüzdesiyle farkı açmayı başardı ve soyunma odasına 44-35 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Beşiktaş; Ryan Boatright, Can Maxim Mutaf, DJ Strawberry, Earl Clark ve Augusto Lima beşiyle çıktı.

Üçüncü çeyreğe tutuk başlayan ve 7 dakika skor üretemeyen Beşiktaş Sompo Japan, farkın erimesine de engel olamadı. Savunmada açıklar verdiği bu bölümü siyah-beyazlılar 56-55 geride tamamladı.

Son bölüm karşılıklı kazanılan basketlerle başladı. Mücadelede son dakikalara girilirken Earl Clark'ın hücumdaki etkili performansıyla üstünlüğü tekrar eline alan Beşiktaş Sompo Japan, karşılaşmadan 80-78 galibiyetle ayrıldı.

Mücadelede en skorer Beşiktaşlı 20 sayıyla oynayan Earl Clark olurken onu; 18 sayıyla Ryan Boatright, 17 sayıyla Can Maxim Mutaf ve 13 sayı, 7 asistle de DJ Strawberry takip etti.

Basketbol Haberleri

Union Saint-Gilloise - Royal Antwerp maçı CANLI İZLE (09.05.2024) Canlı Yayın
Beşiktaş'ta Umut Tahir Güneş sürprizi!
Beşiktaş efsanesi Hüdai Budanur vefat etti
Beşiktaş'ın basketbol kombineleri satışa çıktı! İşte fiyatlar
U20 Erkek Milliler son nefeste kazandı