Beşiktaş taktik ve kondisyon çalıştı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Portekiz ekibi Rio Ave ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Portekiz ekibi Rio Ave ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam ettiğini açıkladı. Beşiktaş'ın açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

''Beşiktaşımız, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Portekiz ekibi Rio Ave ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Basına kapalı idman, 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın'ın yardımcıları yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman, yarım sahada yapılan üç takımlı turnuva maçları ve şut çalışması ile sona erdi.

Futbol Takımımız, UEFA Avrupa Ligi’nde Rio Ave ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, yarın (22 Eylül) saat 11.00’de basına kapalı yapacağı çalışmayla sürdürecek.''

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı