Beşiktaş taraftarından Alattin Aykaç tepkisi

Siyah-beyazlı taraftarlar, bir dönem Beşiktaş'ta yöneticilik yapan Futbol Federasyonu Yöneticisi Alattin Aykaç'ın üyelikten atılması için Beşiktaş yönetimine baskı yapıyor.

Ajans Beşiktaş Özel - Beşiktaş'ın eski başkanlarından Yıldırım Demirören'in dönemimde siyah-beyazlı kulüpte yöneticilik yapan, ardından da Futbol Federasyonu'nda yine yöneticilik görevinde bulunan Alattin Aykaç'ın son olarak Sırp vatandaşlığına geçmesi siyah-beyazlı taraftarların tepkisini çekti.

Futbol Federasyonu'nda yönetici olduğu dönem, geçen sezon oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçının ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın önünde yerde otururken çıkan fotoğrafı nedeniyle tepkilerin hedefi olan Aykaç için o dönemde de kulübe mailler gelmişti.

Son gelen maillerde ise Ermenistan'ın Azerbaycan'a yaptığı soykırımı kabul etmeyen dünyadaki 4 ülkeden biri olan Sırbistan vatandaşlığına geçen Aykaç'ın kulüpten ihracı istendi.

Gelen maillerde ayrıca BJK TV'nin açılış süreciyle yakından ilgilenen Aykaç'ın o dönem yaptığı harcamaların da incelenmesi istendi.

Diğer Haberler Haberleri

Beşiktaş'ın genç sporcusu Aleyna Dabanlı boğularak hayatını kaybetti
Ahmet Nur Çebi Cüneyt Arkın’ın cenaze törenine katıldı
Beşiktaş’ın iletişim direktörü Bülent Ülgen görevinden ayrıldı
Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerden Ekrem İmamoğlu'na ziyaret
Beşiktaş’ta yönetim kurulunun görev dağılımı belli oldu!