Beşiktaş tarihinin en kötü lig başlangıcı! Akıl almaz tablo...

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş deplasmanda Trabzonspor'a konuk oldu. Mücadeleyi Trabzonspor 4-1 kazandı.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor'la deplasmanda karşılaştı. Trabzonspor'un gollerini 31. dakikada kendi kalesine Dorukhan Toköz, 42. dakikada Sosa, 64. dakikada Sörloth ve  88. dakikada Nwakaeme attı. Beşiktaş'ın tek golünü ise 79. dakikada Güven Yalçın kaydetti. Maç sonunda Trabzonspor puanını 9 yaparken 7. sıraya yükseldi. Beşiktaş ise 5 puanla 16. sırada yer aldı. 

İSTATİSTİKLER

Beşiktaş, 1975/76 ve 1980/81 sezonlarıyla birlikte, ilk 6 haftalar göz önüne alındığında tarihinin en kötü lig başlangıcını tekrarladı.

Beşiktaş, 3 puanlı sisteme geçildikten sonraki en kötü lig başlangıcını yaptı.

Ayrıca OPTA'nın verilerine göre Süper Lig'de deplasmanda beş maçtır kaybeden Beşiktaş, dış sahada en son 42 sene önce (Kasım 1977'de - 7 maç) bundan daha uzun bir mağlubiyet serisi yaşamıştı.

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı