Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın gözden çıkardığı İspanyol stoper Francisco Montero'ya, La Liga ekiplerinden Elche talip oldu.
Bonservis bedeli ödemek istemeyen Elche'nin Beşiktaş'a ilk teklifi bedelsiz kiralama oldu. Ayrıca sezonluk maaşının yüzde 10'unu ödemeyi önerdi.
Beşiktaş bu teklifi geri çevirirken, Elche'nin ikinci teklifi ise takımda forma bulamayan Javier Pastore oldu. La Liga ekibi sezon sonunda sözleşmesi bitecek 33 yaşındaki Arjantinli 10 numara ile Montero'yu takas etmek istedi.
Siyah-beyazlıların 10 numaraya ihtiyacı olsa da takasa sıcak bakması beklenmiyor. Javier Pastore bu sezon Elche formasıyla sadece 1 karşılaşmada görev aldı. (Sabah)
Beşiktaş'a Javier Pastore önerisi
Francisco Montero'ya talip olan Elche, Beşiktaş'a Javier Pastore'yi takasta kullanma önerisinde bulundu
Futbol Haberleri
Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı