Beşiktaş’ı büyük maçlar yaktı

Kartal bu sezon ezeli rakipleriyle oynadığı 6 maçta sadece 1 kez galip geldi. Trabzonspor’a karşı 5 puan kaybeden siyah-beyazlı takım, Fenerbahçe maçlarında 4, Galatasaray derbilerinde 3 puan yitirdi.

Ajans Beşiktaş - Bu sezon şampiyonluk yarışına uzak kalan Beşiktaş’ı büyük maçlar yaktı. Kartal, ezeli rakipleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’a karşı oynadığı maçlarda yalnızca 1 kez galip gelebildi.

Bu rakipleriyle toplam 6 çıkan Beşiktaş, 1 galibiyet, 2 yenilgi ve 3 beraberlik aldı, 12 puan yitirdi. Evinde bir tek Galatasaray’ı 1-0’la geçen siyah-beyazlılar, Fenerbahçe’ye karşı 3-0’dan 3-3 berabere kalıp büyük şok yaşarken, Kadıköy’de de 1-0 öndeyken 1-1’lik beraberlikle yetindi.

Trabzonspor’u her iki maçta da yenemeyen Beşiktaş, evinde 2-2 berabere kalıp, deplasmanda 2-1 kaybetti. Şenol Güneş ve ekibi, Galatasaray deplasmanında da 2-0’la ezeli rakibine boyun eğdi. Öte yandan, lig ikincisi Medipol Başakşehir’e karşı ise evinde 2-1 kazanan Kartal, deplasmanda 1-0 kaybetti. Başakşehir maçları da derbilere eklendiğinde toplam kayıp, 8 maçta 15 puan aldı ve şampiyonluk yarışında büyük hasar yaşandı. (Milliyet)

Futbol Haberleri

Nuri Şahin Beşiktaş'a yakınlaşıyor mu?
Beşiktaş'tan Devin Özek'e teklif!
Beşiktaş, Salih Uçan ile görüşmelere başlıyor!
Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor