Beşiktaş'ın Boateng kararı belli oldu!

Ara transfer döneminde Fiorentina'dan ayrılarak siyah beyazlılara kiralık transferi gerçekleşen Boateng için son karar verildi.

Ajans Beşiktaş - İtalyan kaynaklarca duyurulan bilgilere göre Gana'lı yıldız, sezonun sona ermesinin ardından Fiorentina'ya dönüyor. 

Fiorentina'dan kiralanan Gana'lı yıldızın, sezonun sona ermesinin ardından İtalyan ekibine geri döneceği yazıldı.

İtalyan kaynaklarca verilen haberde; Beşiktaş'ın, kiralık sözleşmesini uzatmayacağı ve oyuncuyu geri göndereceği belirtildi.

 

'MÜKEMMEL BAŞLANGICIN ARDINDAN...'

Haberin detaylarında, Boateng'in Beşiktaş forması altında mükemmel bir başlangıç yaptığı ancak ilerleyen haftalarda yıldız oyuncunun performansının düştüğü, siyah beyazlı yönetimin bu sebeple oyuncu ile uzun soluklu bir plan düşünmediği aktarıldı.

3 YOLCU DAHA

Öte yandan Beşiktaş'ta 3 ismin daha yolcu olduğu belirtildi. Kara Kartal'ın; Loris Karius, Abdoulay Diaby ve Pedro Rebocho ile de yola devam etmeyeceği duyuruldu. (Fanatik)

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı