Beşiktaş'ın Cenk Tosun'a yaptığı teklif ortaya çıktı!

Beşiktaş'ın yeniden kadrosuna katmak istediği milli forvet Cenk Tosun'un siyah-beyazlılardan istediği maaş ortaya çıktı.

Ajans Beşiktaş - Michy Batshuayi ve Kenan Karaman'dan istediği verimi alamayan Beşiktaş, Cenk Tosun'u kadrosuna katmak için harekete geçti. Siyah-beyazlılar, sezon sonu Everton'la sözleşmesi bitecek olan 30 yaşındaki futbolcuya 1.6 milyon Euro maaş ve 3 yıllık sözleşme önerdi.

Sabah'ın haberine göre; İngiliz ekibinde 3 milyon Euro kazanan futbolcu, ilk başta talep ettiği 2.5 milyon Euro'dan 500 bin Euro indirime gitti. Taraflar arasındaki pazarlıkların devam ettiği belirtildi.

Beşiktaş, bu transferi sezon sona ermeden sonuca bağlayıp, Cenk Tosun'a yeniden forma giydirmeyi planlıyor.

Beşiktaş'ta toplamda 146 maça çıkan Cenk Tosun, 67 gol ve 14 asistlik performans sergilemişti. Cenk Tosun, uzun süreli sakatlığın etkisinden tamamen kurtulsa da bu sezon fazla forma şansı bulamadı. Tecrübeli golcü sadece 11 dakika Everton formasını giydi.

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı