Beşiktaş'ın gençlerinden Başakşehir'e gol yağmuru

Beşiktaş'ın U14, U15 ve U16 takımları Medipol Başakşehir ile karşılaştı. 

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın U14 ve U15 takımları deplasmanda, U16 takımı ise Fulya'da Başakşehir ile karşı karşıya geldi.

M. Başakşehir:0 Beşiktaş:2 (U-14)

Beşiktaş U-14 Akademi Takımı, ligin 14. haftasında deplasmanda M. Başakşehir'i 2-0 yendi.

Balat Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya Beşiktaş; Ferhan, Baran, Yıldıray, Harun, Efe Can, Berkay, Arda, Şahin, Semih, Abdülmecid ve Görkem ile başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde geçen ekibimiz, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Takımıa galibiyeti getiren golleri; Semih Kılıçsoy ve Berkay Kençtemur kaydetti.

M. Başakşehir:0 Beşiktaş:6 (U-15)

Beşiktaş U-15 Akademi Takımı, ligin 14. haftasında deplasmanda M. Başakşehir'i 6-0 yendi.

Balat Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya Beşiktaş; Emre, Burak, Batıkan, Egemen, Aytuğ, Görkem, Necati, Ege, Kadircan, Avtandil ve Azad ile başladı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan siyah-beyazlılar ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren siyah – beyazlılar, karşılaşmadan 6-0 galip ayrıldı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri; Azad (2), Kadir, Görkem, Avtandil ve Mahmut kaydetti.

Beşiktaş:2 M. Başakşehir:2 (U-16)

Beşiktaş U-16 Akademi Takımı, ligin 14. haftasında M. Başakşehir ile 2-2 berabere kaldı.

Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya Beşiktaş; Gökalp, Eyüp, Ahmet, Serdar, Cüneyt, Berkay, Emirhan T., Halil, Kerem, Emirhan D. ve Eren ile başladı.

Maçın ilk yarısını 1-0 geride geçen Beşiktaş, sahadan 2-2 berabere ayrıldı. Siyah-beyazlıların gollerini; Emirhan Delibaş ve Berkay Vardar kaydetti.

Futbol Haberleri

Nuri Şahin Beşiktaş'a yakınlaşıyor mu?
Beşiktaş'tan Devin Özek'e teklif!
Beşiktaş, Salih Uçan ile görüşmelere başlıyor!
Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor