Beşiktaş'ın golcüsü yok, kahramanı çok!

Aboubakar, Cenk ve Larin’in yokluğunda Kayserispor maçına forvetsiz çıkan Kartal, formda hücum hattıyla Vodafone park’ta kazanmasını bildi.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig’de 37. hafta mücadelesinde dün akşam Vodafone Park’ta Kayserispor’u ağırlayan Siyah- Beyazlılar, rakibini 3-1’lik skorla devirdi. Cenk Tosun’un sezonu kapatması, Vincent Aboubakar ve Cyle Larin’in de adale sakatlıkları sebebiyle elinde forvet kalmayan Beşiktaş teknik ekibi, formda hücum hattıyla rakibini devirmeyi başardı. Takımın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, bir gol ve 1 asistle geceye damga vurdu. Kariyerindeki ilk penaltı golünü atan tecrübeli futbolcu, Kevin N’Koudou’nun ikinci sayısının pasını vererek bu sezon 15. asiste ulaştı. Yıldız isim, böylelikle Beşiktaş tarihinin bu alandaki en başarılı ismi oldu. Başarılı oyuncu, 2000-01 sezonunda 14 asist yapan Markus Münch’ü geride bıraktı.

N’Koudou, kendisini affettirdi

Siyah-Beyazlılar’da son haftalardaki performansı sebebiyle eleştirilerin hedefi olan Kevin N’Koudou da dün akşamın kahramanları arasına girmeyi başardı. Ankaragücü mücadelesindeki görüntüsü sebebiyle tepki çeken Fransız kanat oyuncusu, dün akşam attığı 2 golle 3-1’lik zafere önemli katkı sağladı. Tecrübeli futbolcu, Kayserispor karşısındaki performansıyla kendisini affettirmeyi başardı. 26 yaşındaki futbolcu, kariyerinde ilk kez bir mücadelede rakip fileleri 2 kez sarsmayı başardı. (Fanatik)

Futbol Haberleri

Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor
Beşiktaş, Lascelles'i transfer etmek için uğraşıyor
Beşiktaş, Matic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor
İDDİA | İspanyol kupa canavarı Kartal oluyor...