Beşiktaş'ın ilgilendiği iddia edilen Çağlar Şahin Akbaba'dan transfer açıklaması!

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'un genç kalecisi Çağlar Şahin Akbaba, sezonu ilk 2 sırada tamamlayarak şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Ajans Beşiktaş - Çağlar Şahin Akbaba, transferde adının Süper Lig kulüpleriyle anılmasından memnuniyet duyduğunu belirtti.

Bu durumu, gösterdiği performansın bir karşılığı olarak gördüğünü vurgulayan Çağlar, şu anda sadece Bursaspor'un başarısına odaklandığını ifade etti.

"Transfer haberlerini duymak, adımın Süper Lig kulüpleriyle anılması beni mutlu ediyor." diyen oyuncu, "Menajerim Cenk Tekelioğlu, tekliflerin gelmesinin doğal olduğunu söylüyor. Ancak ben menajerime de başkanım Mesut Mestan'a da kalan 6 maça odaklandığımı, başka bir şeyle uğraşmak istemediğimi söyledim. Bu 6 maçta en iyi skorları alıp, Bursaspor'u hakettiği yere çıkarmak için elimden geleni yapacağız. Şu anki tek düşüncem o. Sezon bittikten sonra başkanımla, menajerimle oturup konuşuruz. Her iki tarafın menfaati için de gerekli her şey yapılır diye düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Futbol Haberleri

Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor
Beşiktaş, Lascelles'i transfer etmek için uğraşıyor
Beşiktaş, Matic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor
İDDİA | İspanyol kupa canavarı Kartal oluyor...