Beşiktaş'ın yeni transferi Kerem Atakan Kesgin: Forma savaşına hazırım

Beşiktaş'ın yeni transferi Kerem Atakan Kesgin, ayağının tozuyla Valerien Ismael'e mesajını gönderdi. Genç oyuncu, "Bu büyük camianın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Forma savaşının içinde olacağım. Kendimi hazır hissediyorum" dedi

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş , 21 yaşındaki Kerem Atakan Kesgin’i kadrosuna kattı. Siyah-Beyazlılar'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, 2022-23 sezonu transfer çalışmaları kapsamında orta saha oyuncusu Kerem Atakan Kesgin ile sözleşme imzaladı. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Kerem Atakan Kesgin’e Beşiktaş Ailesi’ne hoş geldin der, başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. Genç oyuncu daha sonra sağlık kontrollerinden geçti. Genç futbolcu, imzanın ardından dün Siyah-Beyazlı formayla ilk açıklamalarını Beşiktaş'ın Youtube kanalına yaptı.

'Rıza hocamı çok seviyorum' 

Kerem Atakan Kesgin, "Bu büyük camianın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Benim için uzun bir süreç oldu gibi hissettim ama güzel bittiği için çok mutluyum. Umarım bu sezonu şampiyonlukla kapatırız ve benim de büyük emeğim olur. Forma savaşının içinde olacağıma eminim. Kendimi hazır hissediyorum. Hocamın da hak ettiğim zaman o formayı vereceğine inanıyorum. Rıza Çalımbay ile konuştuk. Bana çok inandığını ve benim istedikten sonra bazı şeyleri başarabileceğimi söyledi. Rıza hocamı çok seviyorum, benim için çok önemli insanlardan biri. Sürekli de irtibatta olacağız. Taraftarla buluşacağım günü iple çekiyorum" dedi. (Fanatik)

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı