Beşiktaş'la ismi anılan Mehmet Topal'dan transfer açıklaması

Medipol Başakşehir'in şampiyon olmasıyla 3 takım ile şampiyonluğa uzanan ilk ve tek Türk futbolcu olan Mehmet Topal, "Beşiktaş'la görüşmen oldu mu"? sorusuna yanıt verdi.

Ajans Beşiktaş - Türkiye'de 3 farklı takımla şampiyonluk kupası kaldırarak tarihe geçen Mehmet Topal, Haber Global'e açıklamalarda bulundu. 

Topal, şu ifadeleri kullandı:

"Şükürler olsun 3. defa bu duyguyu yaşadım. Ama buradaki de çok özeldi benim için. Sezon boyunca mükemmel efor sarf ettik. Sonuna kadar hak ettiğimiz bir şampiyonluk oldu. Bütün taraftarımıza, camiamıza armağan olsun. Bu gece bu kupanın sevincini yaşayacağız. Önümüzde zorlu bir UEFA süreci var. Ona odaklanmalıyız. İnşallah UEFA'da da gidebileceğimiz yere kadar gidip ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz"

BEŞİKTAŞ'A TRANSFER OLACAK MI?

Beşiktaş sorusunu yanıtlayan Topal şunları dedi:

"Sergen hoca, benim küçüklüğümde hayran olduğum bir oyuncuydu. Hoca olarak da çok beğeniyorum. Sergen hoca ile her zaman görüşüyorum. Abimiz, hocamız, onun fikirleri bizim için her zaman önemli. Futbol hayatımızda neler olacağını bilemeyiz. Opsiyonumuz kulübümüzde. UEFA maçımız var. Son maçı oynayacağız. Ondan sonra yönetimimizle oturup konuşuruz hayırlısı neyse o olur. Şu an transfer düşünüyorum dersem yalan söylemiş olurum."

Futbol Haberleri

Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor
Beşiktaş, Lascelles'i transfer etmek için uğraşıyor
Beşiktaş, Matic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor
İDDİA | İspanyol kupa canavarı Kartal oluyor...