Beşiktaş'ta 2. ayrılık! Atiba'dan sonra o da gidiyor

Süper Lig'in son haftasında Konyaspor ile berabere kalarak ligi 3. sırada bitiren Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'i 3. sırada bitiren Beşiktaş'ta gözler transfer dönemine çevrildi. Siyah beyazlılar yeni sezonda şampiyon olmak için iddialı bir kadro oluşturmaya hazırlanıyor.

Öte yandan Kartal'da takımdan ayrılacak isimler de netleşmeye başladı.Beşiktaş ilk olarak 10 senedir takımda yer alan Atiba Hutchinson ile vedalaşmıştı.Siyah beyazlılarla sözleşmesi sona eren 40 yaşındaki futbolcu, Konyaspor maçıyla Kartal'a veda etti.

Beşiktaş'ta yeni sezonda yolların ayrılacağı bir isim daha belli oldu. İşte detaylar...

WELINTON İLE YOLLAR AYRILIYOR!

Beşiktaş, Brezilyalı stoperi Welinton ile yollarını ayırma karar aldı. Siyah beyazlılar, sözleşmesi haziran ayında bitecek olan 34 yaşındaki futbolcuyla kontrat yenilemeyecek.

Yönetim bu kararını Sambacı oyuncuya iletti. Welinton'un da Konyaspor karşılaşmasının ardından takım arkadaşlarından bazı isimlerle vedalaştığı öğrenildi.

Tecrübeli stoper, Beşiktaş'a 2020 yılında Alanyaspor'dan transfer olmuştu. Welinton bu sezon ise toplamda 15 maça çıktı. Sambacı oyuncu bu karşılaşmalarda gol ya da asist katkısı sağlayamadı. (A Spor)

Futbol Haberleri

Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor
Beşiktaş, Lascelles'i transfer etmek için uğraşıyor
Beşiktaş, Matic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor
İDDİA | İspanyol kupa canavarı Kartal oluyor...