Beşiktaş'ta korkutan sakatlık

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında konuk olduğu Bursaspor'u 2-0 mağlup etti.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Bursaspor'u 2-0 mağlup etti. Beşiktaş'a 3 puanı getiren goller 65. dakikada Cenk ve 90+5. dakikada Aboubakar'dan geldi. Bu skorla siyah-beyazlılar liderliği tekrar ele geçirdi.

Beşiktaş sağ bek oyuncusu Gökhan Gönül, mücadelenin ikinci yarısında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi. 78. dakikada arka adalesini tutan milli oyuncu, kenara değişiklik işareti yaptı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gökhan Gönül'ü kenara alırken Alman oyuncu Andreas Beck oyuna dahil oldu. Bu sezon sık sık sakatlık problemleri yaşayan Gökhan Gönül'ün durumu siyah beyazlı taraftarları endişelendirdi. Milli oyuncunun sakatlığının ciddiyeti yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.
 
2015-16 sezonun ardından Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül, Beşiktaş ile anlaştı. Siyah beyazlı takıma transfer olan Gökhan Gönül, bu sezon çıktığı 35 resmi maçta 1 gol ve 1 asist üretti. Kulüpler kariyerinde 447 maça çıkan 32 yaşındaki oyuncu, 62 kez ise Türkiye A Milli Takım formasını terletti. (Futbol Arena)