Beşiktaş'ta Murat Şahin'e eleştiri

Beşiktaş'ta Murat Şahin'in Rio Ave maçında 11'de oynattığı isimler ve sonradan oyuna aldığı oyuncular tartışma konusu oldu.

Ajans Beşiktaş - Dört maçta Şampiyonlar Ligi’ne kalabilecek Beşiktaş iki maçta Avrupa’ya veda etti... Siyah-beyazlıları perşembe akşam sahaya çıkaran Murat Şahin’in bası toplantısında, ''Bugünkü 11'de 'Şu futbolcu oynayamaz' dediğiniz kim var? Rotasyon yapmadık''  sorusuna verdiği sorulu cevap ise tartışmalara neden oldu!

Bu sezon ilk kez oynayan Utku, Rıdvan, Montero, Ljajic ve Güven Yalçın’ın ilk 11’de sahaya çıkması hatırlatıldı. Takımın neredeyse yüzde 50’sinin bu sezon ilk kez sahada olduğu gündeme geldi. Ayrıca yeni transfer Töre de sonradan oyuna dahil oldu.

Taraftarlar; ''Şu futbolcu oynayamaz'' dedikleri isimleri Utku, Montero, Lens, Boyd ve Güven olarak sayarken pek çok taraftar ise ilk 11’de sahaya çıkan hiçbir ismin Beşiktaş forması giyemeyeceğini iddia etti. (Fotospor)

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı