Beşiktaş'ta stopere 3 aday

Vitor Hugo'nun Palmeiras ile anlaşmasının ardından Beşiktaşstoper için 3 aday belirledi. Siyah-Beyazlılar, Wallace, Timothee Kolodziejczak ve Karol Mets için hafta içerisinde nabız yoklayacak.

Ajans Beşiktaş - Siyah-Beyazlılar, uzun süredir girişimlerini sürdürdüğü Vitor Hugo ile anlaşmaya varamadı, 27 yaşındaki stoper ülkesi Brezilya’dan Palmeiras ile anlaşmaya vardı. Beşiktaş Yönetimi ise şimdi 3 ismi gündemine aldı. Kara Kartal, İtalyan Lazio’dan Wallace, Tigres ile sözleşmesi sona eren TimothÈe Kolodziejczak ile AıK’tan Karol Mets için nabız yoklamaya başladı. Beşiktaş’ın hedefi 3 isimden birini kadrosuna katarak sol stoperdeki sorununu çözmek.

Satın alma opsiyonuyla

Başkan Fikret Orman’ın, “Transfer için oyuncu satmayı bekleyeceğiz” demesinin ardından Beşiktaş’ın hedefinin söz konusu 3 isimden birini satın alma opsiyonuyla kiralamak olduğu öğrenildi. Bu doğrultuda Abdullah Avcı’nın önceliğinin Wallace’tan yana olduğu bildirildi. Eğer Siyah-Beyazlılar, Brezilyalı futbolcudan olumsuz yanıt alırsa diğer iki isim üzerinde yoğunlaşacak. (Fanatik)

Futbol Haberleri

Nuri Şahin Beşiktaş'a yakınlaşıyor mu?
Beşiktaş'tan Devin Özek'e teklif!
Beşiktaş, Salih Uçan ile görüşmelere başlıyor!
Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor