Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın 1. kalecisi konumunda olan Ersin'in devam eden kontratı sezon sonunda tamamlanacak.
21 yaşındaki file bekçisi ile yeni sözleşme yapmak isteyen Beşiktaş, henüz anlaşma sağlayamadı. Transfer dönemi devam ederken gerçekleşen görüşmede Ersin'e 5 yıllık kontrat teklif edilmişti.
Oyuncunun talebi ile siyah beyazlı kulübün teklifi uyuşmadığı için anlaşma gerçekleşmedi. Ersin ve menajeri ile yeniden biraraya gelecek olan yönetim kurulu, 1 yılı opsiyonlu 5 yıllık sözleşme imzalamak istiyor.
Beşiktaş altyapısında yetişen Ersin Destanoğlu, 4 sezondur A Takım kadrosunda yer alıyor. 21 yaşındaki file bekçisi, 90 maçta siyah beyazlı takımın kalesini korudu. (NTV Spor)
Beşiktaş'tan Ersin'e 5 yıllık teklif!
Beşiktaş, Ersin Destanoğlu ile yeni sözleşme imzalamak için görüşmelerine devam ediyor. Siyah beyazlı kulüp 21 yaşındaki file bekçisine 5 yıllık kontrat teklif etti
Futbol Haberleri
Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı