Beşiktaş'tan Junker & Henry atağı!

Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Kartal, İngiltere’den talibi çıkan Aboubakar’ı satması halinde Norveç’te Bodo’dan Junker ve Belçika’da Leuven’den Henry’i istiyor.

Ajans Beşiktaş - Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Aboubakar ile sözleşme uzatacak olan Beşiktaş'ta, Kamerunlu futbolcu ile yolların ayrılma ihtimali de değerlendiriliyor. İngiltere'den talibi çıkan yıldız futbolcu için istenen rakam sağlanırsa transfere onay verilebilir.

Bu gelişmenin yanı sıra Beşiktaş listedeki isimler için de girişimlere başlayacak. ilk hedef, Kara Kartal'ı sosyal medyada takibe alan Bodo'da 28 golle yıldızlaşan 26 yaşındaki Kasper Junker. Diğer aday ise Belçika'da Leuven'de forma giyen 26 yaşındaki Thomas Henry. Listedeki iki golcü de Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakıyor. (Fotomaç)

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı