Beşiktaş'tan sürpriz transfer! Alternatif sağ bek bulundu

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Eskişehirspor’un 17 yaşındaki sağ beki Bilal Ceylan ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, transferde atağa kalktı. Gelecek vadeden isimlere yönelen Kara Kartal, Eskişehirspor'un 17 yaşındaki sağ beki Bilal Ceylan'ı kadrosuna katıyor. beIN Sports'un haberine göre; Siyah Beyazlı ekip, genç futbolcuyu kadrosuna katmak için Eskişehirspor'la anlaşmaya vardı. Aralık 2019'da Eskişehirspor'la profesyonel sözleşme imzalayan Bilal'in ismi Fenerbahçe ve Ligue 1 ekibi Lille ile de anılıyordu. Eskişehirspor formasıyla bu sezon TFF 1. Lig'de 16, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2 maça çıkan genç futbolcunun kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bilal Ceylan kimdir, kaç yaşında? Bilal Ceylan nereli, hangi mevkide oynuyor?

Bilal Ceylan, 7 Eylül 2003 yılında Eskişehir'de dünyaya geldi. Futbol hayatın 11 yaşında Eskişehirspor'da başlayan sağ bek oyuncusu, alt yaş gruplarında forma giydikten sonra 2019 yılının Aralık ayında profesyonel sözleşmeye imza attı. Mayıs 2022'ye kadar Es Es'le sözleşmesi bulunan 17 yaşındaki sağ bek bu sezon takımının değişilmezleri arasında. İlk sezonunda 5 resmi maçta forma giyen Bilal, bu sezon ise 18 resmi maçta görev aldı.

Futbol Haberleri

Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor
Beşiktaş, Lascelles'i transfer etmek için uğraşıyor
Beşiktaş, Matic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor
İDDİA | İspanyol kupa canavarı Kartal oluyor...