Blend Baftiu, Beşiktaş ve Galatasaray’ın radarında

KF Ballkani’de forma giyen 22 yaşındaki Kosovalı orta saha oyuncusu Blend Baftiu ile Galatasaray ve Beşiktaş ilgileniyor.

Ajans Beşiktaş - UEFA’nın şubat ayın yayımladığı gelecek vadeden 50 genç oyuncu listesinde ikinci sırada yer verdiği Kosovalı futbolcu Blend Baftiu, Süper Lig ekiplerinin radarına girdi. KF Ballkani takımında forma giyen Baftiu ile Galatasaray ve Beşiktaş ilgileniyor. 10 numara pozisyonunda görev yapan 22 yaşındaki futbolcu 31 maçta 19 gol ve 1 asistlik performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. Başarılı futbolcu, Kosova Milli Takım forması da giyiyor.

KF Ballkani ile 2021 yılına kadar sözleşmesi olan Blend Baftiu için kulübünün bonservisinin yanında gelecek satıştan pay istediği ifade edildi. (Ajansspor)

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı