Burak durdu, Kartal durdu!

Ligde üst üste 6 maçta da rakip fileleri sarsmasının ardıdnan 3 mücadelede gol orucuna giren Burak Yılmaz’ın bu performansı, takımı da etkiledi.

Ajans Beşiktaş - Devre arasında Trabzonspor’dan, Beşiktaş’a transfer olan Burak Yılmaz, ikinci yarıda gösterdiği performansla Siyah-Beyazlılar’ı şampiyonluk yarışında adeta yeniden hayata döndürmüştü. Kısa sürede taraftarlara kendisini kabul ettiren ve takımın en önemli yıldızı konumuna gelen Burak, bu periyotta üst üste 6 maçta da fileleri havalandırırken, Kartal’ın bir anda Başakşehir ve Galatasaray’ın peşine takılmasını sağladı. 6 maçta 7 kez gol sevinci yaşayan tecrübeli forvet, sonrasında gollerini atamayınca, takım da onunla beraber düşüşe geçti.

Derbiyle başladı...

İlk olarak eski takımı Galatasaray karşısında deplasmanda oynanan ve 2-0 biten maçta gol serisine nokta koyan Kral, 2-1’lik Alanya mücadelesinde de gol atamadı. Son olarak Trabzonspor’a karşı 2-1’lik yenilgide istediği pozisyonlara giremeyen 33 yaşındaki forvet etkisiz kalınca, Beşiktaş hem Şampiyonlar Ligi iddiasını noktaladı, hem de üçüncülüğü tehlikeye soktu. (Fanatik)

Futbol Haberleri

Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor
Beşiktaş, Lascelles'i transfer etmek için uğraşıyor
Beşiktaş, Matic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor
İDDİA | İspanyol kupa canavarı Kartal oluyor...