"Caner gitmedi gönderildi! Hatta kalmak için özür diledi..."

Milliyet Gazetesi'nin duayen yazarı Şansal Büyüka, bugün kaleme aldığı yazısının bir bölümünde Beşiktaş'tan ayrılacak olan Caner Erkin'i değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak geçen hafta yaptığı açıklamayla Caner'in Beşiktaş'tan kesin olarak ayrılacağını duyurdu.

Caner'le ilgili Fenerbahçe'yle anlaştı iddiaları güçlü şekilde dile getirilirken sarı-lacivertli taraftarların bu transfere karşı çıkmasıyla ilgili Büyüka değerlendirmede bulundu.

İşte Büyüka'nın yazısındaki Caner bölümü;

Alışmak lazım

"Beşiktaş ile sözleşmesi yenilenmeyen Caner’in Fenerbahçe’ye geleceği konuşuluyor. Taraftarlar arasında bu transfere karşı çıkanlar da var, doğru bulanlar da... Hemen şunu hatırlayalım; Caner, Fenerbahçe’den gitmedi, gönderildi. Hatta kalmak için özür diledi, yetmedi. Caner iyi futbolcu... Sempatik bulmam ama hakkını vermeliyim. Ayrıca profesyonel dünya bu, futbolcusuyla, taraftarıyla alışmak lazım... En önemlisi: Gelişmelere ve olaylara tarafsız bakmak lazım..."

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı