Çaykur Rizespor Lens transferinde ısrarcı

Süper Lig'in yeni takımlarından Çaykur Rizespor'da teknik direktör İbrahim Üzülmez'in Jeremain Lens ısrarının sürdüğü iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon performansıyla hayal kırıklığı yaratan Jeremain Lens'in transferi için Çaykur Rizespor'un ısrarının devam ettiği iddia edildi. Futbol Arena'nın haberine göre bu sezon Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor, Lens'in transferi konusunda Beşiktaş ile yeni bir görüşme daha yaptı. 

Haberde Süper Lig'in yeni takımlarından Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez'in Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon sergilediği performansla sınıfta kalan Jeremain Lens konusunda ısrarını sürdürdüğü belirtilirken Beşiktaş ile yapılan görüşmeler sonrasında Çaykur Rizespor kulübünün bir kez daha olumsuz yanıt aldığı öne sürüldü. 

Beşiktaş'ta yönetim ve Şenol Güneş ise performansının iyi olmamasına rağmen hırslı bir şekilde çalışan Jeremain Lens'ten yeni sezonda faydalanmayı düşündükleri gerekçesiyle Çaykur Rizespor'a ikinci kez olumsuz yanıt verdi. 

Jeremain Lens'in Beşiktaş performansı

Jeremain Lens Beşiktaş formasıyla bu sezon Süper Lig'de 24 maçta 1 gol atarken, toplamda 32 maçta 4 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. 

Transfer Haberleri

Beşiktaş'ın sürpriz transfer hedefi Tom Lawrence!
Beşiktaş transferde Vertonghen'i listeye aldı