"Defansın ortasında oynamayı seviyorum"

Beşiktaş'ın Şilili yıldızı Gary Medel, bu sezon takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer alıyor.

Ajans Beşiktaş - Hırsı ve azmiyle taraftarların da gönlünde taht kuran "Pitbull" lakaplı oyuncu, bu sezon Kara Kartal'la tam 23 maçta boy gösterdi.

Ön libero mevkiinin yanı sıra stoper olarak da oynayabilen Medel, çok yönlülüğüyle de fark yaratıyor.

31 yaşındaki futbolcu, Siyah Beyazlılar'ın önceki gece Malmö'ye Vodafone Park'ta 1-0 yenilerek UEFA Avrupa Ligi'ne veda ettiği maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Fanatik gazetesinden Yunus Dilber'in haberine göre Fox Sports'a konuşan yıldız isim, hem UEFA Avrupa Ligi'nden elenmeleri hem de kendi performansıyla ilgili olarak şu yorumları yaptı:

"Fırsatlar yakaladık ama değerlendiremedik. Üzgünüz çünkü hayalimiz final oynamaktı. Şu anda lige odaklanmak ve hafta sonu oynayacağımız maçı düşünmek zorundayız.

Defansın ortasında oynamayı seviyorum. Enzo Roco'nun sakatlanmasından sonra son maçta bu mevkide oynadım ve iyi iş çıkardım. Hocamız da bunu anladı."

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı