Deniz Çoban: "Penaltı verse daha doğruydu"

Beşiktaş'ın 2-1 kazandığı Alanyaspor karşılaşmasını Fanatik Gazetesi spor yazarı ve hakem yorumcusu Deniz Çoban değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Deniz Çoban'ın bugün Fanatik Gazetesi'nde yer alan köşe yazısı:

"Çakır ve ekibi başarılı sayılabilecek bir performans sergiledi. Maç sonunda, sonuca tesir edecek bir hakem hatası olmadı.

Çakır 3 kez elini cebine attı, gösterdiği sarı kartlarda haklıydı. Bu maçtaki performansıyla MHK’nın de elini rahatlattı.

Çünkü hakem adına yaşanabilecek bir olumsuzlukta önümüzdeki hafta oynanacak ligin kader maçı Galatasaray- Başakşehir maçına atanmasını tartışmalı hale getirebilirdi. Bu maçta belki de hakem adına tartışabilecek tek pozisyon 25. dakikadaki Caner-Welinton arasındaki mücadeleydi. Caner ayağını şut atmak için savurduğunda Welinton ayağını Caner’in savrulan ayağının önüne engel olarak koydu. Çözülmesi çok kolay bir pozisyon değildi ama penaltı kararı verilse daha doğru olurdu."

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı