Dertler derya olmuş!

Hatay'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş 2019'dan bu yana ilk kez üst üste 3 deplasman maçı kaybetti.

Ajans Beşiktaş - Son şampiyon Beşiktaş, Pjanic ve Batshuayi gibi isimleri kadrosuna katsa da sezon başındaki bahar havası, kısa sürede kışa döndü… Galatasaray derbisini kazanan Kartal, Hatay'a 1-0 yenilerek durkalk yapmaya devam etti. Lig ve Avrupa'da oynadığı son 10 maçta 6. mağlubiyetini alan siyah-beyazlılar, 11. hafta sonunda lider Trabzonspor'un 7 puan gerisine düşerken, Şampiyonlar Ligi'nde de 3 maçta sıfır puanla son sırada yer aldı.

YALÇIN ELEŞTİRİLİYOR

Sakat isimlerin çok olduğu dönemde sadece Sivasspor maçını kazanabilen Beşiktaş, Altay, Başakşehir ve Hatay maçlarını kaybederken; Adana DS ile de berabere kaldı. Bu 5 maçta sadece 1 galibiyet alınması artık saha içindeki oyununun sorgulanmaya başlamasına neden oldu. Sergen Yalçın'ın da değindiği gibi hedefte futbolcular var ve özellikle yedek oynayanların maç kurtaracak düzeyde olup olmadığı tartışılıyor.

KARTAL’IN KADER HAFTASI

Kartal için bu hafta oynayacak iki maç oldukça kritik. Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba deplasmanda Sporting Lizbon maçına çıkacak olan siyah-beyazlılar, 0 puanla son sırada yer aldığı için Avrupa'da devam edebilmek adına mutlak kazanmak zorunda. Sporting maçından 3 gün sonra sahasında lider Trabzonspor'u ağırlayacak Beşiktaş, bu maçı kaybetmeleri halinde zirvenin 10 puan gerisine düşecek. (Sözcü - Ali Aydın)

Futbol Haberleri

Nuri Şahin Beşiktaş'a yakınlaşıyor mu?
Beşiktaş'tan Devin Özek'e teklif!
Beşiktaş, Salih Uçan ile görüşmelere başlıyor!
Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor