Dolandırıcıların yeni numarası!

Korsan forma satanlar yeni bir numarayla taraftarları dolandırıyor.

Ajans Beşiktaş - Geçtiğimiz sezon şampiyon olarak 3. yıldızı göğsüne takan Beşiktaş'ın yeni sezon formaları 12 Temmuz'da satışa çıkmıştı. Korsan forma satıcıları ise Beşiktaş'ın yeni sezon formaları daha satışa çıkmamışken siyah-beyazlı taraftarlara orijinal olmayan 3 yıldızlı formaları satmaya çalışmıştı. Sosyal medyadan reklamlar veren, sahte formaları, orijinal formalara göre yarı fiyatına satmaya çalışarak taraftarları kandıran dolandırıcılar, yeni bir numarayla Beşiktaşlıları arıyor.

02122211903 numarasıyla siyah-beyazlı taraftarları arayan dolandırıcılar, Beşiktaş Kulübü'nden aradıklarını belirterek, forma ya da ürün satıyorlar. Sonu '1903' ile biten bir numaradan aranan taraftarlar ise bu aramanın kulüp tarafından yapıldığını düşünerek, korsanların ürünlerini alıyor.

Beşiktaş Kulübü geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Lisanslı ürünlerimizi taraftarımızla buluşturan Kartal Yuvası’nın resmi tek iletişim numarası 0850 399 1903’tür. Resmi iletişim numaramız haricinde taraftarımızla iletişime geçerek ürün satışı yapmaya çalışan kişi ve kurumlara itibar edilmemesini önemle hatırlatırız."