Douglas'a Brezilya'dan talip var

Beşiktaş'a transfer olduktan sonra bir türlü istenileni veremeyen Brezilyalı defans oyuncusu Douglas'ı ülkesinin takımlarından Flamengo'nun transfer etmek istediği ifade edildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'a sezon başında Barcelona'dan transfer olan Breilzyalı defans oyuncusu Douglas, siyah-beyazlı takımda isteneni veremedi. Yıldız futbolcu son olarak da yaşadığı ciddi sakatlık nedeniyle sahalardan bir müddet uzak kalacak.

Öte yandan Beşiktaş'ta teknik heyetin gözden çıkardığı 29 yaşındaki sol beke sürpriz bir talip çıktı. Takvim'de yer alan habere göre Brezilyalı oyuncuyu ülkesinin takımlarından Flamengo transfer etmek istiyor.

Beşiktaş'la 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Douglas Türkiye'de daha önce Demir Grup Sivasspor forması da giymişti. (Fanatik)

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı