Erman Özgür: "Beşiktaş o oyuncuları çok arar"

Beşiktaş, sezonu PAOK maçıyla açtı. Siyah-beyazlılar hem sergilenen oyun, hem de alınan skorla tat vermedi. Spor yazarı Erman Özgür, Beşiktaş'ın transfer politikasını yorumladı.

Ajans Beşiktaş - Yeni sezonda ilk resmi maçını PAOK ile oynayan Beşiktaş, tat vermedi. Tivibu Spor'da konuşan Fanatik Gazetesi yazarı Erman Özgür, Beşiktaş'ın transfer politikasını yorumladı.

Tek bir maç üzerinden transfer portföyünün belirlenemeyeceğini söyleyen Erman Özgür, "Beşiktaş yeni transferlere konsantre oldu. Bence elindekilerin kalmasına konsantre olmalıydı." dedi.

Beşiktaş'ın PAOK maçı performansı üzerinden değerlendirme yapan Erman Özgür, "PAOK maçından sonra iki şey düşündüm. Birincisi; Trabzonspor bu PAOK'u kolay elerdi. İkincisi de; Beşiktaş; Gökhan, Caner, Elneny, Burak Yılmaz gibi oyuncuları çok arar." dedi.

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı