Erzurumspor'dan Beşiktaş maçı açıklaması

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Sportif Direktörü Zafer Demir, Beşiktaş ile sahalarında oynayacakları maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Demir, kendi evlerinde başarılı bir sonuç almadıklarını dile getir

Ajans Beşiktaş - Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Zafer Demir’in açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

Süper Lig’e yeni yükselen takımlara, “Asansör takım” diyenler olabilir. Bu söylemi çok doğru bulmuyorum. Üzülsek de bunlar sezon içerisinde belli olacak. Güzel bir futbolla, şehrimizle bizim öyle bir düşüncemiz yok. Süper Lig’de kalıcı ve başarılı olmak istiyoruz.

 

Zeminin, Beşiktaş maçında çok sorun olacağını zannetmiyorum. Bu yıl statlarımızda bir zemin sıkıntısı gördüm. Bu sıcak havadan mıdır, ya da belli bir hastalık mı var bilemiyorum. Doğal bir çimimiz var. Stadımızı yeniliyoruz ve Beşiktaş maçına hazırlıyoruz. Tamamen hazır olacağız. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Beşiktaş maçında nasıl bir Erzurumspor izleyeceğiz?

Hocamız Mehmet Altıparmak da söyledi. Ligin yeni bir takımıyız ama lige alışkın bir takımız. Süper Lig’i görmüş bir şehrimiz var. Sonuçta futbol bu, fark etmez. Sahada 11’e 11 oynanacak. Tüm rakiplere saygımız var. Haddimizi de biliriz. İyi ve zorlu bir deplasmanız, bunu da kimse unutmasın. Beşiktaş bilmediğimiz bir takım değil. Analizler yapıyoruz, hocamız takip ediyor. Bizim kendimizi bilmemiz lazım. İnşallah güzel bir futbol ortaya koyar, misafirperverliğimizi gösterir, puanlar alır ve Beşiktaş’ımızı uğurlarız.

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı