''Fenerbahçe'ye gitmeyi seçeceğim''

Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Welinton, siyah beyazlıları şok etti. Fenerbahçe'nin ocak ayında yaptığı teklifi yenilemesi durumunda sarı lacivertlilere gideceğini iletti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Erdal Torunoğulları, Welinton konusunda hiç beklemediği bir tavırla karşılaştı... Sambacı, Fenerbahçe’nin Ocak ayında kendisine 1.5 milyon euro teklif ettiğini Alanyaspor göndermediği için kaldığını söyledi.

Beşiktaş’ın teklif ettiği 8 milyon TL’nin Fenerbahçe’nin teklifinin yanında çok düşük kaldığını anlattı. Ocak ayında yaptığı teklifi yenilerse Fenerbahçe’ye gitmeyi seçeceğini söyledi. Torunoğulları ise pandemiden sonra Fenerbahçe’nin 1.5 milyon euro verebileceğini sanmadığını söyledi. (Fotospor)

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı