Fikret Orman: "Şenol Güneş'ten mutsuz olanlar varsa istifasını verir."

Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş ortak basın toplantısı düzenlediler.

Ajans Beşiktaş - Bir süredir haklarında olumsuz haberler çıkan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile takımın teknik direktörü Şenol Güneş, ortak basın toplantısı düzenlediler. İkilinin düzenlediği ortak basın toplantısında, şu ifadeler kullanıldı;

Başkan Fikret Orman: "Buraya hocayla ilk imza töreninde yan yana gelmiştik. Burada oturmuştuk. Günlerdir medyada bir sürü haberler geziniyor. Hocamızla alakalı, oyuncularımızla alakalı. Epey zamandır devam ediyor bu haberler. Şenol ağabey ile aramızın soğuk olduğunu söylüyorlar. Bu iddiaları hep cevapladık ama hiç ortadan kalkmadı iddialar. Geçen gün de hocamızla bir araya geldik. Sorularınız varsa sorsunlar ben ve hocamız cevap versin."

"Hocamızı Bilic'ten önce istemiştik olmadı, kısmet olmadı. Bilic ayrıldıktan sonra hocamız bizimle çalışmaya başladı. 3.5 sene oldu, hoca ile çalışma isteğimiz çok eskiden gelen bir süreç. Ben Şenol ağabeyi 12 yaşımda tanıdım. 1980 senesinde tanıdım. Bu süreçten beraber 3.5 senedir berabere çalışıyoruz. Şenol hocam birgün bana gelip de ben paramı istiyorum demedi."

"Hocamız bana oyuncuların ödemeleri hakkında konuşmuştur. Gerekirse transfer yapmayın ama oyuncularımızın parasını ödeyin demiştir. Biz bu sene hocamıza ödeme yapmadık önümüzdeki günlerde ödemesini yapacağız. Ama bana gelip de paramı verin demedi. Gelelim hoca milli takıma gitmek istiyor konusuna. Daha önce 'İkisini beraber yönetsin' diye bir teklif geldi. Biz her ikisinin de yönetilmesine karşı çıktık. Hoca da gelip 'Ben milli takıma gitmek istiyorum, orada aklım kaldı' demedi."

"Şenol Hoca'ya sorun demekle ortadaki başarısızlıktan kurtulamam. Transfer edilen futbolcular başarılıysa bunları seçen biziz, başarısızlık varsa yine seçen biziz. Evet 'güneşli' günler görmüyoruz. Şenol Güneş burada ama hava da kapalı. Ama yarın o günler gelecek"

"Beşiktaş yönetim kurulunun görev süresi 2019'da bitiyor. Hocanın sözleşmesi de bu süreye bağlı. 2019 senesi geldiği zaman biz Şenol Hoca ile tekrar konuşuruz sözleşme için. Asla yönetim kurulunda kimse hocamızı göndermek istemez. Olmadı, olamaz da. Böyle bir fikri olan birisi olabilir mi? Olabilir. O da kendisini bağlar. Şenol Güneş'ten mutsuz olanlar varsa yönetimde çok büyük fikir ayrılığı olan olursa, beyaz kağıda imzayı atar, istifasını verir. Guti'nin Real Madrid'e gideceği yönünde bir bilgi bize gelmedi. Giderse de gurur duyarız."

Futbol Haberleri

Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor
Beşiktaş, Lascelles'i transfer etmek için uğraşıyor
Beşiktaş, Matic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor
İDDİA | İspanyol kupa canavarı Kartal oluyor...