Fikret Orman'dan Metin Albayrak açıklaması

Ankara Wyndham Otel'de gerçekleştirilen programa Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Anadolu Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Erdoğan ve çok sayıda siyah-beyazlı taraftar katıldı.

Ajans Beşiktaş - İftar sonrası taraftarlara seslenen Fikret Orman, Bu kulüp kimseye ait değil, bir bugün bir görev yapıyoruz, bir gün bizden sonrakilere teslim edeceğiz. Sizlerin yanına bir Beşiktaş taraftarı olarak geri döneceğiz. Ne yaptıysak hep beraber yaptık, sizin inancınız, bize olan güveninin çok önemliydi. Bizim için en büyük gururlardan birisi de dostlarımıza mahcup olmadık. Zor günleri geçtik, göreve ilk başladığımızda herkesin büyük bir endişesi vardı. ‘Türkiye’de 2 büyük oluşturulmak isteniyor’ denilen günlerdi. Stadımız, gelirimiz yoktu, çok borcumuz vardı, ödemelerde büyük sıkıntılar yaşıyorduk. Herkesin bırakmak istediği bir kulüptü. Biz Beşiktaş’ın ne kadar büyük bir camia olduğunu herkese gösterdik. Hamdolsun hep beraber mutlu, gururlu olduk ifadelerini kullandı.

“FİKRET ORMAN METİN ALBAYRAK KONUSUNU TATLIYA BAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Programın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Orman, yönetim kurulu üyelerinden Metin Albayrak hakkında sorulan bir soruya, "Beşiktaş bugün milyonlara hitap eden bir camia. Milyonları ilgilendiren bu camiayı yönetirken bazı anlarda çocukça işler oluyor ama ben bu camianın başkanı olarak bunları olgunlukla karşılamaya gayret ediyorum. Metin de benim çocukluk arkadaşımdır. Kardeşim kadar yakındır, bir kırgınlığı olmuş duyduğum kadarıyla. Çağırır konuşuruz, tatlıya bağlamaya çalışırız" cevabını verdi. (Sözcü)

Diğer Haberler Haberleri

Serdal Adalı Divan Kurulu'nda konuştu
Beşiktaş ve Galatasaray’dan TFF ve MHK’ye karşı ortak tavır
Beşiktaş’tan VIP tribün kombine sahiplerine yer değişikliği ve devir duyurusu
Aykut Torunoğulları gelişmesi için Hollanda'dan açıklama
Serdal Adalı’dan derbi galibiyeti için prim!