Fransız basını yazdı! "Burak Yılmaz makine gibi"

Sezon başında Beşiktaş'tan ayrılarak Fransız ekibi Lille'in yolunu tutan Burak Yılmaz, kısa sürede gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazandı.

Ajans Beşiktaş - A Milli Futbol Takım'ın kaptanı ve Fransız ekibi Lille'in başarılı forveti Burak Yılmaz, yüksek performansı ile göz doldurmaya devam ediyor.

Ligde oynanan son karşılaşmada Lens'i ağırlayan Lille, tecrübeli futbolcu Burak Yılmaz'ın da skora katkı yaptığı maçı 4-0 kazanmıştı.

Bu maçın ardından Fransız gazeteleri, 35 yaşındaki forvetin performansına dikkat çekerken milli yıldız için 'Büyüleyici bir oyuncu' yakıştırmasını yapmıştı.

Maçın ardından sosyal medyada da gündem Burak Yılmaz olurken, bazı Fransız kullanıcılar milli oyuncumuz için 'Keşke daha önce takıma katılsaydı' şeklinde paylaşımlarda bulundu.

Performansı ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken yıldız golcü için takım arkadaşları da açıklamalarda bulundu.

Sezon başında transfer olduğu Lille'de üstün bir performans sergileyen milli forvet Burak Yılmaz, takım arkadaşlarından da övgüler alıyor.

Burak Yılmaz'ın Lille'e başka bir hava kattığını ifade eden Sanches, "Burak Yılmaz, 35 yaşında ama harika bir performans sergiliyor; çok çalışıyor ve adeta bir makine gibi" dedi. (Sabah)

Futbol Haberleri

Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor
Beşiktaş, Lascelles'i transfer etmek için uğraşıyor
Beşiktaş, Matic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor
İDDİA | İspanyol kupa canavarı Kartal oluyor...