Futbol tatmin etmedi! Futbolculara ciddi uyarı

Siyah-beyazlı hoca, Çaykur Rizespor maçı sonrası oyuncularıyla yaptığı toplantıda ciddi uyarılarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Kamuoyunda şampiyon gibi gösterilmelerinin çok tehlikeli olduğuna vurgu yapan Güneş’in, “Ayaklarımız yere sağlam basmalı. Şimdiden bu iş bitti dersek, rakiplerimiz cezayı keserler” diye konuştuğu öğrenildi.

Olympiakos ve Kayserispor’la üst üste iki zorlu maça çıkacaklarının altını çizen siyah-beyazlı hocanın, “Takım halinde daha basit oynamalıyız. Henüz ulaştığımız bir hedef yok. Tek pas oynamaya çalışın. Takım halinde hücum ve savunma yaparsak şampiyon olabiliriz” dediği aktarıldı.

RAKİPSİZLİK SENDROMU

Takımının lig yarışında rakipsiz kaldığı hissine kapılıp konsantrasyon kaybı yaşamasından endişe duyan Şenol Güneş, “Taraftarlarımız şampiyonluk şarkıları söyleyebilir ama biz taraftar değiliz. Oynadığımız futbolla da şampiyon olmalıyız. Avrupa'yı da hesaba katıp, oyunumuzun üzerine biraz daha koymalıyız” ifadelerini kullandı.

"KENDİNİZE GELİN"

Tek farklı iki galibiyette de rakiplerin lehine verilmeyen penaltıların tartışıldığını da hatırlatan Güneş, bireysel performans düşüşlerinden de şikâyetçi. Özellikle Babel, Oğuzhan ve son 2 haftayı boş geçen Cenk Tosun'dan Yunanistan'daki son 16 turu ilk mücadelesinde gerçek kimliklerine dönmelerini isteyen siyah-beyazlıların deneyimli çalıştırıcısı, öğrencilerine “Topa sahip olma ve isabetli pas yüzdeleriniz müthiş ama bu oranlar pozisyon sayımıza yansımıyor. Defansta da basit hatalar yapıyoruz. Avrupa'da finali hedef koyduysak, Olympiakos maçlarında bu tablo değişmeli” diye seslendi. (AMK & Milliyet)