Galatasaray'dan Gökhan Töre transferine onay çıkmadı

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve menajerler tarafından Galatasaray'a önerilen Gökhan Töre'ye, sarı kırmızılı kulüpten onay çıkmadı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş ile kontratı sona eren ve yollarını ayıran tecrübeli oyuncunun gönlünde yatan ilk takım Galatasaray'dı. Ancak tecrübeli futbolcuya Galatasaray'dan onay çıkmadı.

Milli Takımdan eski hocası olan Fatih Terim ile yeniden birlikte çalışmak isteyen ve tecrübeli teknik adam ile de bu isteğini ileten Gökhan Töre'ye, Galatasaray'dan vize çıkmadı. Galatasaray, bonservisi elinde olan ve menajeri tarafından önerilen Gökhan Töre'nin transferini onaylamadı.

Geçirdiği sakatlıklar ve kadro dışı bırakılması nedeniyle bu sezon Beşiktaş'ta sadece 2 lig maçında süre alan Gökhan Töre'nin transferine Galatasaray'da onay çıkmadı. Sarı kırmızılıların 27 yaşındaki oyuncuyu bonservisi elinde olsa da transferinin gündemden çıkarıldığı öğrenildi.

Gökhan Töre bu sezon Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de sadece 2 maçta görev aldı ve 34 dakika sahada kaldı. 27 yaşındaki futbolcunun bu sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. (Futbol Arena)

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı