Geri dörtlü mucize yarattı

İlk kez beraber forma giyen geri dörtlü, Başakşehir karşısında adeta mucize yarattı.

Ajans Beşiktaş - Hırvatistan Milli Takımı’nda korona testi pozitif çıkan Vida’nın yanı sıra Beşiktaş’ın savunmadaki diğer as isimleri Welinton, Rosier ve N’Skala kadroda yoktu.

Sergen Yalçın, sol bekte genç Rıdvan’ı oynatırken, stoperde takıma yeni dönen Necip ve Montero vardı. Sağ bekte ise esas bölgesi orta saha olan Dorukhan görev aldı. 

Beşiktaş, ilk kez beraber forma giyen bu geri dörtlü ile son şampiyon Başakşehir’i devirmeyi başardı. 

Kara Kartal, karşılaşmanın ikinci yarısında her ne kadar kalesinde pozisyonlar verip, 2 gol görse de kazanmasını bildi. 

Teknik direktör Sergen Yalçın, kendi mevkileri dışında oynamalarına rağmen ellerinden geleni ortaya koyan öğrencilerini maç sonunda tebrik ettiği öğrenildi. (Fanatik)

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı