Ghezzal'ın sakatlığı hakkında son gelişmeler

Zambiya - Cezayir maçında sakatlanan ve son antrenmanda takımla birlikte çalışmayan Ghezzal'ın Botsvana maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. Ancak Cezayir basını ve Milli takım kaynaklarının haberlerine göre, yıldız futbolcunun ciddi bir durumu yok.

Ajans Beşiktaş - Cezayir'in Zambiya ile 3-3 berabere kaldığı maçın ilk yarısında sakatlanan Ghezzal'ın son durumu hakkında bilgi geldi.

Zambiya maçında ayak burkulması yaşayan yıldız futbolcunun dinlendirileceği ve bu nedenle Botsvana maçında oynatılmayacağı öğrenildi. Ghezzal bu nedenle Botsvana maçı öncesinde son antrenmanda takımla birlikte çalışmadı. Cezayir basını ise Milli Takım cephesini kaynak göstererek, Ghezzal'ın çok ciddi bir sakatlık olmadığını yazdı.

25 DAKİKADA 1 GOL ATIP 1 ASİST YAPMIŞTI

Beşiktaş'ta bu sezon sergilediği başarılı performansın ardından 2 yıl sonra yeniden Cezayir Milli Takımı'na dönen Ghezzal, Zambiya karşısında 25 dakikada 1 gol attı ve 1 asist yaptı.  Ghezzal, Zambiya karşısında maçın 19. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 25. dakikada Slimani'nin attığı golde üst üste çalımlarıyla asisti yapan Ghezzal, performansıyla ön plana çıkan isim oldu. (Futbol Arena)

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı