Gignac, Galatasaray - Beşiktaş derbilerini örnek gösterdi

Golcü futbolcu Gignac, Meksika'da Monterrey - Tigres derbilerini Galatasaray - Beşiktaş ve River - Boca derbilerine benzetti.

Ajans Beşiktaş - Meksika'da Tigres forması giyen ve uzunca bir süre Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan Gignac, Tigres - Monterrey derbisi hakkında L'Equipe'e konuşurken Türkiye'den Galatasaray - Beşiktaş derbilerini örnek verdi.

Derbilerin tutkululu geçtiğini söyleyen Gignac, "Bambaşka bir havada oynanır. İnsanlar bu derbinin soluk soluğa heyecanını yaşar ve daha 1 hafta önceden bunu gözlemleyebilirsiniz." diye konuştu.

"TIPKI GALATASARAY - BEŞİKTAŞ DERBİLERİ GİBİ"

Gignac, Fransız basınına yaptığı açıklamada "Klasik bir derbiden çok daha fazlası. Bir hafta boyunca şehirdeki insanlar havaya giriyor. Formalarıyla dolaşıyorlar. Süper bir derbi. Tıpkı Arjantin'deki Boca - River, Türkiye'deki Beşiktaş - Galatasaray derbileri gibi." ifadelerini kullandı. 

Gignac kaç gol attı?

Gignac bu sezon Meksika Ligi'nde toplamda oynadığı 27 maçta 20 gol atarken, 2 asist yaptı. Gignac'ın kulübü Tigres ile 2021'e kadar sözleşmesi devam ediyor. Golcü oyuncu 2015 yılında bu yana Meksika'da forma giyiyor.  (Futbol Arena)

Futbol Haberleri

Nuri Şahin Beşiktaş'a yakınlaşıyor mu?
Beşiktaş'tan Devin Özek'e teklif!
Beşiktaş, Salih Uçan ile görüşmelere başlıyor!
Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor