Güven Yalçın: "Böyle düşünmemiştik"

Spor Toto Süper Lig'de 17. haftanın en önemli maçlarından birinde Beşiktaş ile Kasımpaşa karşılaştı. Maçta 4-1'lik skorla Kasımpaşa galip geldi.

Ajans Beşiktaş - Süper Ligin 17. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa'ya 4-1 mağlup oldu. Ev sahibi ekibin golleri Sadiku, Diagne (2) ve Pavelka'dan gelirken Beşiktaş'ın tek golü Mustafa Pektemek'ten geldi. Alınan bu sonuçla Kasımpaşa puanını 29'a yükseltti. Beşiktaş ise 26 puanda kaldı.

Maç sonu Güven Yalçın açıklamalarda bulundu:

"Hepimiz çok üzgünüz. Böyle düşünmemiştik. Ama iyi hazırlanacağız ve 2. yarıda telafi edeceğiz. İkinci yarı çok çalışmayı düşünüyorum. Daha güzel bir ikinci yarı geçireceğiz. İyi hazırlanacağız ve ikinci yarıya daha iyi döneceğiz. Çok çalışacağız ve eksiklerimizi gidereceğiz."

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı