İDDİA | Douglas 8 Temmuz'da Riva'da!

Bonservisi elinde olan Douglas ikna edildi, gözler artık resmi açıkmaya çevrildi. Son anda bir sürpriz yaşanmazsa Brezilyalı sağ bek, 8 Temmuz’da Riva’da start alacak yeni sezon hazırlıklarına katılacak.

Ajans Beşiktaş - Savunmanın sadece soluna değil, sağına da takviye yapacak olan Siyah-Beyazlılar, Douglas’ı bitirdi. Son 2 haftadır yoğun şekilde Brezilyalı yıldızla görüşen Kartal, oyuncuyu ikna etti. 3 yıllık resmi sözleşme imzalanması bekleniyor. Oyuncunun bonservisi elinde olduğu için temasları çabuk sonuçlandıran Beşiktaş, önümüzdeki günlerde KAP açıklamasını yapmaya hazırlanıyor. Son anda bir sürpriz yaşanmazsa Sambacı, 8 Temmuz’da Kartal’ın Riva’da başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarına katılacak.

Ümraniye bakımda...

Ümraniye’deki 2 saha da bakıma alındığı için Siyah-Beyazlılar, ilk etap kampını 22 Temmuz’a kadar Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirecek. İkinci etap kampı ise yurt dışında, 25 Temmuz-4 Ağustos tarihlerinde Avusturya’nın Saalfelden kentindeki Gut Brandlhof Hotel’de yapılacak. (Fanatik)

Futbol Haberleri

Nuri Şahin Beşiktaş'a yakınlaşıyor mu?
Beşiktaş'tan Devin Özek'e teklif!
Beşiktaş, Salih Uçan ile görüşmelere başlıyor!
Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor