"İnönü Stadı'nda çok güzel anılarım vardı"

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Kayserispor'u ağırladı. Önder Karaveli yönetimindeki Kara Kartal, geçen yıl kazandığı Türkiye Kupası'na veda etti.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş ile Kayserispor, Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Kayserispor, Siyah-Beyazlılar'ı Gavranovic ve Miguel Cardoso'nun golleriyle 2-1 yendi. Böylece Kayseri yarı final biletinin sahibi olurken, Beşiktaş kupaya veda etti. Beşiktaş'ın ise tek golü Valentin Rosier'den geldi.

Maç sonu açıklamalar yapan Kayserispor'un kalecisi Cenk Gönen şunları söyledi:

"Bu sahada İnönü Stadı'nda çok güzel anılarım vardı, bir yenisini daha ekledim. Benim için unutulmayacak bir akşam olacak. Çok fazla oynayamıyorum, antrenmanlarda disiplinli çalışıyorum. Bunun semerisini aldım. Umarım Trabzonspor'u da eleyip kupayı biz alırız.

Kaleci şansı da yanımdaydı. Takım arkadaşlarım da iyi oynadı. Çok iyi kapandık ve birlikte hücuma çıktık. Hocamızın taktiklerini, çok iyi sahaya yansıttık ve galibiyet aldık."

Futbol Haberleri

Beşiktaş'a Slovakya'dan genç orta saha
Beşiktaş, Immobile ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor: Hedef Calvert-Lewin
Felix Uduokhai'den 50 günde mucize dönüş
Beşiktaş’ta Ferran Jutgla hedefte: İlk temas gerçekleşti
Beşiktaş’ta Emirhan Topçu ve Salih Uçan’ın sakatlık durumu açıklandı