İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Beşiktaş, Avrupa Ligi gruplarındaki açılış maçında Slovenya takımı Slovan Bratislava ile karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Avrupa Ligi’nde sahaya sürdüğü yedek ağırlıklı 11’ler sebebiyle eleştirilen Abdullah Avcı, Beşiktaş’la beraber bu tutumunu değiştirdi. Tecrübeli çalıştırıcı, Bratislava mücadelesi için Slovakya’ya as kadrosunu getirdi. İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i.

Loris Karius

Takım, ligde beklemediği sonuçlar alsa da ortaya koyduğu performansla kalesinde güven veriyor. Bu gece, gole geçit vermemeye çalışacak.

Gökhan Gönül

Tecrübeli futbolcu, maç boyunca çift yönlü görev yapacak. Rakibin sağ taraftaki hücum koridorunu bloke edip hücumda topu ileri bölgeye taşıyacak.

Domagoj Vida

Gazişehir maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle eleştirilerin hedefi oldu. Bu akşamki performansıyla kendisini affettirmeyi deneyecek.

Victor Ruiz

Savunmadaki başarılı görüntüsünü Bratislava karşısında da sürdürmek için çaba gösterecek. Rakip takımın golcülerine boş alan bırakmayacak.

Caner Erkin

Kara Kartal’ın savunmadaki dinamosu... Enerjisi ve hırsını doğru kullanıp rakibe sol hattan geçit vermeyecek. Hücumu da destekleyecek.

Kevin N’Koudou

Hızlı görüntüsüyle dikkat çekiyor. Ancak takıma skor anlamında henüz katkı sağlayamadı. Bu gece, asist veya gol bulmak için mücadele edecek.

Atiba Hutchinson

Adeta takımın her şeyi... Rakip ataklarını orta sahada ilk o göğüsleyecek. Duran toplarda da ileri çıkıp gol arayacak. Yine ona büyük iş düşecek.

Dorukhan Toköz

Milli futbolcu, orta sahada Atiba’yla uyumlu olarak çalışacak. Kanadalı oyuncunun geride kaldığı anlarda orta sahada liderliği üstlenecek.

Jeremain Lens

Beklentilerin altında görüntü çiziyor. Ancak eline bu maçla büyük bir şans geçti. Bu tarz maçlarda hep yaptığı gibi bugün de klasını göstermeye çıkacak.

Adem Ljajic

Teknik ekip, daha fazla sorumluluk almasını istiyor. Bu geceki mücadelede takımın hücum hattını yönetip gizli forvet olarak Diaby’ye destek verecek.

Abdoulay Diaby

Malili futbolcu, ilk maçında geçer not alamadı. Bu gece takımın gol yükünü sırtlayacak. Kendisinden Bratislava karşılaşması öncesinde beklenti büyük. (Fanatik)

Futbol Haberleri

Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor
Beşiktaş, Lascelles'i transfer etmek için uğraşıyor
Beşiktaş, Matic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor
İDDİA | İspanyol kupa canavarı Kartal oluyor...