Jelena ve Tosic karakolluk oldu! Aile içi şiddet...

Eski Beşiktaşlı Dusko Tosic ve şarkıcı eşi Jelena Karleusa aile içi şeddet nedeniyle karakolluk oldu. Sırp oyuncunun Jelena Karleusa'ya tokat attığı belirtiliyor.

Ajans Beşiktaş - Türkiye'de Gençlerbirliği, Beşiktaş ve Kasımpaşa forması giyen Dusko Tosic ve şarkıcı eşi Jelena Karleusa arasındaki gerilim bitmiyor. Tosic'in attığı tokat nedeniyle ikili karakolluk oldu. Sırp oyuncu, 1 Temmuz 2021 tarihinde futbolu bırakmıştı.

Jelena Karleusa polisi aradı

Alınan bilgiye göre Belgrad'daki villalarında yaşayan ikili arasında tartışma çıktı. Tosic, eşine tokat atınca Karleusa telefonla karakolu aradı. Şarkıcı, eşinden şikayetçi olmamasına karşın polis villaya geldi.

İletişim kurma yasağı getirildi

Karleusa'nın durumunun ciddi olmadığı açıklandı. Polis, Tosic’in ifadesi alırken futbolcuya 48 saat boyunca eşine yaklaşma ve onunla iletişim kurma yasağı getirildi.

Birbirlerini ihanetle suçlamışlardı

Dusco Tosic'in, ikiz kızlarının annesi Jelena'yı mayo tasarımcısı Ana Jovanovic ve fenomen Ana Korac ile aldattığı ortaya çıkmıştı.  Tosic de Jelena'nın telefonunda Ognjen Vranjes ile mesajlarını yakalamıştı. Sırp futbolcu, Vranjes'i arayıp tehdit etmişti. Hatta Jelena Karleusa ve Ognjen Vranjes'in FaceTime görüşmesi internete sızdırılmıştı.

İlk şikayet değil

İki yıl önce Jelena, Tosic'in kolunu büktüğünü belirterek polise başvurmuştu. Psikolojik tacize uğradığını ileri süren şarkıcı, daha sonra fikrini değiştirdi ve dava açmadı.

Tosic villa için 1 milyon Euro harcamıştı

Olayın yaşandığı villa için Tosic'in 2019 yılında 1 milyon Euro harcadığı basına yansımıştı. O dönem annesini kaybeden Jelena, hatıralar nedeniyle villaya giremiyordu.  Tosic, 1 milyon Euro harcayarak süper lüks villayı baştan aşağı yeniledi. (Ajansspor)

Futbol Haberleri

Beşiktaş, Ghezzal'ı serbest bıraktı
Beşiktaş'a önerilen Bernardeschi, siyah-beyazlılarla ilgileniyor
Beşiktaş, Lascelles'i transfer etmek için uğraşıyor
Beşiktaş, Matic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor
İDDİA | İspanyol kupa canavarı Kartal oluyor...